學生階段

                          高三英語語法復習2

                          • 字號:  
                          • 作者:
                          • 出自:
                          • 發布時間:2015-03-27 22:23:53
                          • 瀏覽:269
                          第二章 名詞

                             1.What wonderful _____ we live in!

                             A. time B. times C. the time D. a time

                             譯文:我們生活 在一個多么精彩的年代呀!

                             2. _____ is a branch of _____ ,and it treats of lights.

                             A. Optics(光學), physical B. Optic, physics C. Optics, physics D. Optic, physical

                             譯文:光學是物理學的一個分支,它是討論光的科學。

                             3. He gave us much good _____. Some _____ has already been made.

                             A. advices, progress B. advice, progresses C. advice, progress D. advices, progresses

                             譯文: 他給了我們許多建議,我們已經取得了一些進步。

                             4. His _____ dark blue.

                             A. trousers is B. trousers are C. trouser is D. trouser are

                             譯文:他的褲子是深藍色的。

                             5. The Chinese _____ friendly to every foreign friend.

                             A. are B. is C. has D. have

                             譯文:中國人民對每一位外國朋友都很友好。

                             6. She has a few white _____.

                             A. hairs B. hair C. any hair D. some hair

                             譯文:她有幾根白頭發。

                             7. The _____ are dressed in variety of ways.

                             A. audiences B. audience C. any audience D. some audiences

                             譯文:觀眾穿著各式各樣的服裝。

                             8. How many _____ is it from here to there?

                             A. foot B. feet C. foots D. mile

                             譯文:從這里到那里有多少英尺?

                             9. She broke a _____ while she was washing up.

                             A. glass wine B. wine glass C. glass of wine D. glass for wine

                             譯文:當她洗東西的時候,打碎了一個酒杯。

                             10. The discovery ______ Columbus was quite an event in the world.

                             A. in B. for C. of D. to

                             譯文:哥倫布的發現是世界上一件相當有影響力的一件事。

                             11. That is ______.

                             A. James and Mary father B. James and Mary"s father C. James"s and Mary"s father D. James"s and Mary father

                             譯文:那是吉姆斯和瑪麗的父親。

                             12. Only last week I called at _____.

                             A. my aunt B. my aunts" C. my aunt"s D. mine aunt

                             譯文:只有上個星期,我去了我姑姑家。

                             13. This post card is sent by _____.

                             A. a friend of my father B. a friend of my father"s C. my father friend D. my father friend"s

                             譯文:這張卡片是我父親的一個朋友寄的。

                             14. The guard fired by _____.

                             A. a hair"s breadth B. a short head C. a long nose D. a long shot

                             譯文:千鈞一發之際,警衛開火了。

                             答案:1.B 2.C 3.C 4.B 5.A 6.A 7.B 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C 13.B 14.A

                            -

                          全部評論

                          站內網友言論僅代表個人觀點,并不代表本站同意其觀點,本站不承擔由此引起的法律責任。

                          • 我要評論
                            注:*號部分屬于必填內容請仔細填寫

                          最新英語學習資料

                          推薦英語學習資料